Phi-Ion

Phillings – plasmalift

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken.
De Phi-Ion plasma pen zorgt voor direct liftend- en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met de Phi-Ion pen zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd.
Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

Phi-ion behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. De allernieuwste technologie werkt op basis van plasma. De bekendste behandeling is een ooglidcorrectie zonder snijden. Met Phi-ion kan men ook pigmentvlekken,littekens van bv acne en ouderdomsvlekken verwijderen. De behandeling is niet volledig pijnloos maar zéér dragelijk door de verdovende creme die op voorhand wordt aangebracht. De behandeling duurt ongeveer tussen de 10 en 30 minuten. Belangrijke voordelen na een Phi- Ion behandeling:

  • Zonder te snijden 
  • Zonder anesthesie
  • Zeer korte hersteltijd
  • Minimale bijwerkingen
  • Langdurig resultaat
  • Kan herhaald wordengeen injecties of snijwerk

Wil je een behandeling voor de microneedling of Phi-ion graag eerst een intakegesprek (voorschot van €25 dat wordt verrekend bij je eerste behandeling)

Hoe kan ik me voorbereiden op een Plasma lift behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling, is het goed om 6 weken directe blootstelling aan de zon te vermijden en je gezicht ook goed met zonnecreme spf 50 in te smeren. Als de ogen worden behandeld, kan je ook het best je ogen beschermen door constant een zonnebril te dragen. Ook mag je op de dag van de behandeling geen koortslip hebben en zien we je graag verschijnen zonder make-up. Exact weten wat voor jou de richtlijnen zijn? Boek dan een intakegesprek (verplicht). Je kan dit via de website inplannen of telefonisch.

Prijzen

Ooglift boven€250 (60 min)
Kraaienpootjes€175 (60 min)
Frons rimpel tussen de ogen€95 (45 min)
Bovenlip (rokershuid)€175 (60 min)
Kin€175 (45 min)
Oorplooien€175 (45 min)
Kaaklijn€175 (45 min)
pigmentvlekken gelaat vanaf€50 (45 min)
pigmentvlekken handen€75 (45 min)

Maak nu een afspraak

+32 478 790 990
hello@mani-pura.be