Permanente make-up

Permanente make-up (pmu) is een vorm van een tatoeage dat met een speciaal apparaat wordt ingebracht in de bovenste huidlaag genaamd de lederhuid of epidermis.Pmu omvat meestal 1à 2 behandelingen. Dwz eerste behandeling, en 6 weken later een bijwerking. De bijwerking zit mee in de prijs van de eerste behandeling. Vooraf wordt er wel een intake gesprek gehouden om een gezondheidsfiche in te vullen zodat men weet of je de pmu mag laten zetten ivm uw medische achtergrond.De behandeling is volledig pijnloos doordat we een verdovende creme gebruiken die we 20min laten inwerken. De kleur en de vorm worden ook samen besproken en getekend tot de klant tevreden is en pas dan kunnen we starten.

Waarom permanente make-up?

Ben je gehaast s‘morgens , bang dat je make -up uitloopt of je ogen het niet meer toelaat om zonder bril je make-up aant te brengen dan is dit de beste oplossing!

Hoelang blijft het?

Dit hangt af van persoon tot persoon. Dit heeft te maken van type huid je hebt. Een droge huid zal sneller schilferen en sneller verdwijnen dan een vette huid . Het blijft zeker 2 tot 4 jaar!  Je kan het ook elk jaar laten opfrissen en betaal je dus ook maar een bijwerking.Prijzen van een bijwerking:Voor 1 jaar na de eerste behandeling is het 1/3 vd prijs die je hebt betaald bij je eerste afspraak. Tussen 1j en 2j betaal je 50%. En vanaf 3 jaar terug volledige prijs.

Prijzen

Eyeliner fijn boven€ 200
Eyeliner fijn onder€ 200
Eyeliner breed€ 250
Eyeliner vamplook€ 325
Powderbrows€ 400
Full lips€ 425
Bijwerken
Na 1 jaar1/3 van de prijs
Na 2 jaar1/2 van de prijs
Vanaf 3 jaarVolledige prijs
Verven van wimpers€ 15
Verven van wenkbrauwen€ 15

Maak nu een afspraak

+32 478 790 990
hello@mani-pura.be