Gelnagels & Gellak

Gelnagels

Gelnagels worden gemaakt met een gel die uithardt onder uv-licht.  Ze zijn geschikt om de natuurlijke nagels te verlengen en/of te verstevigen. Bij nagelverlengingen wordt gebruik gemaakt van tips of sjablonen.

Deze blijven er toch heel natuurlijk uitzien. De verlengingen groeien na een tijdje uit zodat de gel uiteindelijk op de natuurlijke nagels wordt aangebracht. Voor het beste resultaat zijn verschillende dunne laagjes nodig (basislaag, gellaag, kleur, glanslaag).

Het verschil met gellak is dat gelnagels niet afgeweekt worden maar moet afgevijld worden. Ook zijn gelnagels steviger. Gelnagels blijven 3 tot 4 weken mooi.

Prijzen gelnagels

Set French / Color€84
Bijwerking€50
Set Naturel€75
Bijwerking€40
Set Babyboom€90
Bijwerking€55
Verwijderen gelnagels€30
Verlenging met tip€5
Verlenging met zijde€5
Nailart 2 handen€10
Nailart 1 nagel€1

Gellak

Gellak is een dunne gel die je aanbrengt als een nagellak maar die langer blijft zitten en steviger is dan nagellak. Deze wordt op de natuurlijke nagel aangebracht in verschillende, dunne laagjes (basislaag, 2 lagen kleur, glanslaag).

De nagel verlengen is  niet mogelijk.  Elke laag wordt uitgehard onder de uv-lamp. Gellak kan men enkel verwijderen door deze af te weken met speciale remover of aceton.

Gellak zal niet afbladeren zoals een traditionele nagellak, beschermt de natuurlijke nagel en blijft 2 tot 3 weken mooi.

Prijzen gellak

Gellak voeten€38
Gellak handen€40
Gellak verwijderen€25

Maak nu een afspraak

+32 478 790 990
hello@mani-pura.be