Huidverbetering

Huidverbetering verwijst naar het proces van het verbeteren van de gezondheid, uitstraling en textuur van de huid door middel van verschillende behandelingen, producten en levensstijlkeuzes. Dit kan onder meer het verminderen van onvolkomenheden zoals acne, het egaliseren van de teint, het verminderen van rimpels en het bevorderen van een gezonde huidtextuur omvatten. Huidverbetering streeft naar een stralende, jeugdige en gezonde huid door middel van effectieve verzorging en behandelingen die de natuurlijke processen van de huid ondersteunen. Hiervoor zijn de behandelingen zoals Collageen Skin Booster, Green Sea Peel , Microneedling of Phillings ideaal als huidverbetering. 

Naarmate je ouder wordt vertraagt je bloedcirculatie, dat resulteert in een doffere huid en fijne lijntjes. Een gezichtsmassage bevordert de bloedsomloop en dat zorgt voor een soepele, zachte en egale huid en een gezonde glow. Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei omstandigheden, wind, kou, regen, stof,… Natuurlijk speelt onze natuurlijke aard een grote rol. Maar we kunnen de natuur zelf ook een handje helpen. Daarom is het van belang onze huid zo goed mogelijk te verzorgen.

Wat houdt een huidverbetering in?

  • een grondige reiniging aangepast aan het huidtype om de onzuiverheden en eventuele maquillage te verwijderen
  • een peeling om de dode huidcellen te verwijderen
  • eventueel ontharen van bovenlip en/of kin en het in vorm zetten van wenkbrauwen
  • een serum (concentraat) om de huid terug in balans te brengen
  • verzorging van de oogcontouren met speciaal oog- en lippenmasker
  • een masker naargelang het huidtype en keuze van de persoon
  • een ontspannende gelaatsmassage

Een huidverbetering is dus de leukste manier om je huid een boost te geven en tegelijkertijd van top tot teen te ontspannen, gewoon omdat jij dit verdient.

Ze werkt ontspannend voor je lichaam en geest en laadt je batterijen weer even op.

SR Huidverbetering

SR SKIN REJUVENATION is een huidverjongingsbehandeling die gebruikt maakt van een combinatie van intense pulse light en radiofrequentie energieën. Deze twee technologieën versterken elkaar om ongewenste pigmentatie,fijne rimpels, grove poriën, acné en couperose tegen te gaan. De huid wordt lichter, steviger en stralender.

ULTRASONEN maakt je huid zacht, glad en stralend. Door de verwijdering van de dode huidcellen is de huid beter in staat om de producten op te nemen. De huid krijgt ook een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Prijzen

Zuiverende-kalmerende verzorging
(Reiniging, peeling, massage en masker)
€ 70
Teint corrigerende/pigmentvlekken
(Behandeling tegen pigmentvlekken en oneffenheden)
€ 90
Vitamine treatment
(Herfst-winter behandeling)
€ 95
Detox treatment
(Lente-zomer behandeling)
€ 95
Novaskin huidvernieuwend
(Glycolzuur peeling)
€ 115
Collageenbooster met SR laser
(Rimpels, acné, pigmentatie, couperose en grove poriën)
€ 135
Green Sea Peel
(Rimpels, acné, pigmentatie, couperose en grove poriën)
€ 95

Maak nu een afspraak

+32 478 790 990
hello@mani-pura.be